Search

Binnen 24 uur geld lenen zonder bkr

Binnen 24 uur geld lenen zonder bkr? Bij veel websites kunt u geld lenen zonder dat er een toetsing bij het BKR wordt gedaan. Wij hebben ons eigen geautomatiseerde scoringssysteem ontwikkeld dat bepaald of u in aanmerking komt voor het gebruik van onze diensten. De reden dat wij ons eigen scoringssysteem hanteren is dat wij iedereen willen beoordelen op basis van de huidige financiële situatie.

Geld lenen met een BKR registratie is normaal bijna onmogelijk. Wij begrijpen dat het kan voorkomen dat er in het verleden een financiële misstap is gemaakt, daarom beoordeelt ons systeem de huidige situatie van de aanvrager. U kunt dus geld lenen zonder dat er een toetsing bij het BKR gedaan wordt. Geld lenen met BKR registratie is bij veel aanbieders daarom wel mogelijk.

Wat is een minilening?

Met een minilening kunt u snel geld lenen, vaak rond en bedrag van €1000. U betaalt dit terug binnen een korte periode, bijvoorbeeld twee maanden. Een minilening biedt dus uitkomst wanneer u even krap bij kas zit, maar uw lening wel op korte termijn terug kunt betalen.

Het rentepercentage van een minilening ligt vaak relatief hoog. Percentages van rond de 14% per jaar zijn geen uitzondering. Dit klinkt waarschijnlijk afschrikwekkend, maar dat valt gelukkig wel mee. Een minilening betaalt u namelijk vaak binnen enkele maanden terug, dus de renteperiode is niet zo lang. Daarnaast is het leenbedrag relatief laag, dus de interest ook. Kortom, u zal er een paar tientjes op achteruit gaan.

Hier kun je vrijblijvend doorlopend krediet vergelijken