Search

Nieuwbouw hellend dak Nijmegen

Voor nieuwbouw hellend dak Nijmegen, daarvoor kan je het beste naar Geradak gaan. Al meerdere jaren hebben zij de nodige ervaring hiermee en deze kennis willen zij graag met jou delen. Een dak even leggen dat zit er niet in, hiervoor moet er echt meer bij komen kijken.

Vooral is het soort dak erg belangrijk. want een schuin of een plat dak daar zit al een groot verschil in. Om dakpannen op een plat dak te gaan leggen. heeft totaal geen nut. Daarvoor moet je echt in de richting van een Bitumen dak gaan kijken. Maar ook hiervoor kan jij het beste dit dakdekkersbedrijf inschakelen.

Over Geradak

Geradak is opgericht door Gerrie Vervuurt. Al jaren werkte hij op het dak en sinds 2014 opereert hij zelfstandig. Een jong bedrijf dus, maar met een schat aan ervaring. En dankzij het jonge team absoluut op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Momenteel voeren we met ruim 15 vakkundige mensen onze werkzaamheden op de daken uit.

Dakbedekking van de allerbeste kwaliteit; snel gelegd en vakwerk gegarandeerd. Wat dat betreft biedt Geradak een compleet pakket aan. We plaatsen nieuwe daken, voeren dakrenovaties uit, bieden schadeservice en advies.